BenFleuri

Doet aan social return
Rouwbloemwerk
Zakelijk bloemen bestellen
De Wielewaal 14, 7905 GZ Hoogeveen, Nederland
0528-750619

Mooiste boeketten bij BenFleuri uit Hoogeveen

Bij BenFleuri bent u aan het juiste adres voor de mooiste bloemen en planten. We hebben een breed sortiment en maken de mooiste boeketten in verschillende vormen.
We vinden het belangrijk dat de ontvanger veel plezier beleeft aan zijn of haar boeket, daarom leveren we zo vers mogelijke bloemen. Dat betekent dat we meerdere keren per week op de veiling te vinden zijn. Waar we op letten? Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Inkoop bloemen en planten duurzaam

Duurzaamheid staat bij BenFleuri hoog in het vaandel. We maken zoveel mogelijk gebruik van meermalige verpakkingen, kopen zoveel als mogelijk is bloemen en planten met het MPS-keurmerk, scheiden afval zoveel als mogelijk en hebben al heel wat aan energiebesparing gedaan.

Om dat ook objectief te kunnen vaststellen starten we binnenkort met de procedure om in aanmerking te komen voor het predicaat ‘gecertificeerd duurzame bloemist’. De procedure zal enige tijd in beslag nemen, maar er wordt hard aan gewerkt.

Sociaal beleid met steunen goede doelen

Naast deze stappen op het gebied van duurzaamheid ondersteunen we ook een tweetal goede doelen: ‘Stichting Actief Samenleven’, een stichting die mensen met een krappe beurs, ouderen, mensen met een beperking en individuen activiteiten aanbiedt en ‘Beat the Beast’, een groep die zich inzet om geld in te zamelen voor onderzoek naar de behandeling van clusterhoofdpijn.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: