Over abonnementen

Home Bedrijven Abonnementen
Representatieve uitstraling

Verse bloemen in het bedrijf

Representatieve uitstraling

Ben je of werk je in een organisatie met veel medewerkers en/of ontvang je regelmatig zakelijke relaties over de vloer. Een plezierig ontvangst en een prettige werkomgeving zijn dan van grote meerwaarde. Een verzorgde indruk is immers leidend. Bloemen spelen daarin een belangrijke rol. Een mooi bloemstuk of boeket zorgt voor sfeer en vormt vaak een laatste detail binnen de aankleding van een ruimte, op de balie, vergadertafel en/of in de bedrijfskantine.
Zoek een bloemist
Op naam of op locatie
Kies abonnementen

Automatisch geleverd door bloemist

Bloemen als abonnement

Steeds bloemen halen of opnieuw bestellen, kost veel tijd en rompslomp. Daarom bieden onze FloraNL-bloemisten ook bloemen als abonnement aan. Het grootste voordeel is dat je eenmalig duidelijke afspraken maakt over wat je precies wilt hebben en tegen welke kosten en voorwaarden. Jouw lokale vakbloemist zorgt automatisch voor de gewenste bloemstukken.

Wekelijks, om de twee weken of maandelijks bloemen

Het gebruikelijkste abonnement is een abonnement per week. Elke maandag of op andere afgesproken dag levert onze lokale vakbloemist het boeket of bloemstuk af op de gewenste locatie. Telkens met een andere samenstelling en aangepast aan de locatie, wensen en het seizoen of de feestdagen.
Wekelijks verse bloemen is het meest voorkomende abonnement. Meestal kunnen bloemen wel langer dan een week mooi blijven, maar deze worden na een dag of zeven wel minder representatief. En of het nu maandag, dinsdag of vrijdag is. Je wenst altijd een representatief boeket.

Indien gewenst leveren bloemisten ook per twee weken, per maand of ieder ander gewenste regelmaat.
Ook komt het voor dat bloemisten een abonnement in de vorm van zijde bloemen en/of planten verzorgen.

"Bloemwerk aangepast aan je bedrijf en het seizoen"

Voorwaarden en proeflevering

Een belangrijk aspect is dat jouw bloemist je volledig ontzorgt. Schone vazen, snijbloemenvoeding, het schuin afsnijden van bloemen en het op tijd bezorgen zijn belangrijke vanzelfsprekendheden die de bloemist voor je verzorgt. Ook de facturatie gebeurt automatisch. Veelal 1x per maand met eventueel de juiste grootboeknummers of andere gewenste boekhoudcodes gekoppeld aan uw abonnement op de (verzamel)factuur.

In het algemeen leveren de bloemisten vrijwel allemaal onder dezelfde voorwaarden en komt de service overeen. Echter, bij FloraNL is iedere bloemist volledig zelfstandig en kunnen afspraken en service op detail niveau wel iets verschillen. Wij adviseren je dan ook bij je eigen lokale FloraNL-bloemist te informeren naar de mogelijkheden en vraag of je wellicht een proeflevering kunt ontvangen.

"Iedere week verrassend bloemwerk op de balie"

Wat houdt een bloemenabonnement in:

Iedere maandag (of andere dag in overleg) verse bloemen bezorgd voor 12 uur .
Traditioneel tot modern bloemwerk dat met het seizoen en feestdagen meegaat.
Bloemwerk wordt aangeleverd in vazen of aardewerk door onze lokale vakbloemist en is op maat voor de boeketten of bloemstukken bedacht.
Vazen en/of potterie worden wekelijks op de juiste manier gereinigd en worden voorzien van snijbloemenvoedsel in de juiste dosering.
Vazen en/of potterie worden bij de volgende levering weer mee terug genomen door de bezorger.
De prijzen van de abonnementen zijn altijd inclusief bezorging, leenvaas of aardewerk, maar exclusief BTW.
Het is gebruikelijk dat er een langere periode van levering wordt afgestemd en 1 maand opzegtermijn in acht wordt genomen.
Een bloemenabonnement wordt vaak vooruit gefactureerd, omdat de bloemist de bloemen moet voorfinancieren.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: