Wat is FloraNL

Home Over ons
Het bloemistennetwerk

Over ons

Het bloemistennetwerk

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten en zijn zij op weg naar een netwerk van gecertificeerd duurzame bloemisten. FloraNL faciliteert op het gebied van automatisering, marketing, verkoopondersteuning en verduurzaming.

Duurzaamheid

Bij FloraNL staan duurzaamheid en MVO hoog aangeschreven. Aangesloten bloemisten hebben de collectieve afspraak om zich duurzaam te certificeren voor de ‘Barometer Duurzame Bloemist’. Dit is een certificatiesysteem voor een aantoonbare duurzamere en maatschappelijk betrokken bedrijfsvoering, waaronder de inkoop van duurzamere bloemen en planten. Met elkaar zijn we hiermee op weg naar een landelijk netwerk van gecertificeerd duurzame bloemisten.

Onze bloemisten zoeken vaak naar manieren om een positieve bijdrage te leveren aan hun omgeving. Denk daarbij aan 'social return'. Het iets terug doen voor de maatschappij, door bijvoorbeeld mensen in dienst te nemen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Waarom wij?

De cijfers liegen er niet om

250
+
Bloemisten
99
%
Landelijke dekking
11
+
Jaren ervaring
2.000.000
+
Orders

Vak bloembinder

Onze bloemisten behouden bovendien hun eigen merkidentiteit en individualiteit. Op die manier kunnen zij kwalitatief bloemwerk leveren zoals je mag verwachten van een vakbloemist. Wij vinden het daarnaast als organisatie belangrijk dat aangesloten bloemisten zich kunnen blijven ontwikkelen als professionele bloembinders, met als gezamenlijk doel zowel de zakelijke als particuliere markt optimaal te bedienen.

Via het landelijke FloraNL-netwerk kunnen wij in heel Nederland bloemwerk verzorgen. Elke bloemist krijgt daarvoor een eerlijke prijs. Leveringen zijn zelfs wereldwijd mogelijk via lokale partners in het buitenland.

Samen Sterk met bloemistencollectief FloraNL

Voor de bloemist, door de bloemist

Bloemen bestellen gaat gemakkelijk en snel via ons landelijke netwerk van lokale vakbloemisten. Meer dan 250 bloemisten vormen samen het FloraNL-collectief. Lokaal helpen wij als organisatie bloemisten verder. Samen met andere lokale vakbloemisten bedienen zij hun klanten. Oftewel Samen Sterk.
Zoek een bloemist
Op naam of op locatie
Selecteer specialismen

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: