Voor de consument

Home Consument
Wat kan onze vakbloemist van FloraNL betekenen?

Specialismen vakbloemisten

Wat kan onze vakbloemist van FloraNL betekenen?

Onze lokale vakbloemisten zijn niet alleen actief op de zakelijke markt. Ze zijn ook zeer actief betrokken bij de consument. De meeste van onze bloemisten hebben prachtig gestylede winkels. De beleving staat voorop. Ze helpen je naast boeketten en (rouw)bloemstukken daarom ook graag met interieurbeplanting en -advies, woonaccessoires en andere verkoop als bloemen en planten. Denk aan lifestyle cadeaus en duurzame gifts.
Zoek een bloemist
Op naam of op locatie
Selecteer specialismen

Altijd bijzonder bloemwerk van onze vakspecialisten

Specialisaties in de bloemenbranche

Iedere bloemist is gespecialiseerd in een of meerdere takken in de bloemenbranche. De één is gespecialiseerd in bruidsbloemwerk en/of rouwbloemwerk. De andere maakt van ieder bloemstuk een kunstwerk. Het voordeel is dat je altijd mooi en bijzonder bloemwerk kunt aanschaffen. Als particuliere klant is het soms ook mogelijk een FloraNL-account aan te maken via jouw lokale bloemist zodat je altijd orders digitaal kunt bestellen en bestellingen zo nodig kunt laten bezorgen of afhalen. Informeer bij de dichtstbijzijnste bloemist naar de mogelijkheden.
Bruidsbloemwerk

Bruidsbloemwerk

Alles is mogelijk op een feestelijke trouwdag. Denk natuurlijk aan een eigenzinnig of traditioneel bruidsboeket, de corsages en autobloemstukken. Of bijvoorbeeld aan bloemenmuren, backdrops of bloemenkransjes. In overleg met onze lokale vakbloemist ben je verzekerd van een bijzonder resultaat.

Bloemen bij afscheid

Rouwwerk

Bloemisten proberen bij het maken van rouwwerk zoveel mogelijk hun gevoel in het bloemwerk te leggen. Soms in combinatie met elementen uit de hobby van een overledene. Op deze manier is er altijd een connectie terug te vinden en omlijst het rouwbloemwerk het afscheid.
Wonen en interieur

Wonen en interieur

Een groot deel van de bloemisten heeft een groot assortiment aan planten in de winkel. Zij kunnen je daarom altijd advies geven om de juiste keuze te maken voor beplanting, styling en de verzorging. Ook als het aankomt op hydrocultuurbeplanting voor een moderne look en gemakkelijk onderhoud.

Aankleding partijen

Onze lokale vakbloemisten zijn ook gespecialiseerd in het op maat leveren van aankleding voor feesten en partijen. Denk aan een babyshower, een sweet 16 of een verjaardag. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar onze bloemisten kunnen van elk moment een feestje maken.
Feestdagen

Feestdagen

Een aantal bloemisten kunnen de verhuur of aanschaf van kerstaankleding verzorgen. Zij kunnen je huis in een waar kerstparadijs veranderen. Geheel in jouw smaak en kleuren.
En de kerstdecoratie wordt na de feestdagen weer netjes in gepakt en opgehaald. Opgeruimd staat netjes.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: