Over zakelijk bestellen

Home Bedrijven
Eenvoudig lokaal bloemen bestellen voor bedrijven

FloraNL ontzorgt bedrijven en bloemisten

Eenvoudig lokaal bloemen bestellen voor bedrijven

Als bedrijf doe je bij FloraNL rechtstreeks zaken met één of meerdere lokale FloraNL-bloemisten. Via het landelijke FloraNL-netwerk wordt door onze aangesloten vakbloemisten in heel Nederland bloemwerk geleverd. Alle bloemisten behouden hierbij hun eigen identiteit, zodat zij kwalitatief vakwerk leveren zoals verwacht mag worden en zij krijgen daarvoor een eerlijke prijs. Leveringen zijn ook wereldwijd mogelijk via lokale partners in het buitenland. FloraNL kan een belangrijke ondersteunende rol spelen tussen jou als klant en de regionale bloemist.

"Vakwerk van bloemisten met een eigen identiteit"

250
+
Bloemisten
99
%
Landelijke dekking
11
+
Jaren ervaring
2.000.000
+
Orders

Overzichtelijk in een online systeem

Boeketten en andere geschenken op factuur

Je bestelt eenvoudig bloemen voor je bedrijf, collega’s of relaties via het online bestelsysteem MijnFloraNL. Met meerdere bestellers zie je op overzichtelijke wijze wie welke bestelling heeft geplaatst. En via de track & trace houd je gemakkelijk de status van bestellingen bij. Facturen kunnen worden gespecificeerd en gesplitst op kostenplaats, besteller, inkoop- of PO-nummer, afdeling of per order. OCI-koppelingen met een persoonlijk inkoopprogramma zijn ook mogelijk.
Bloemenabonnementen

Elke week bloemwerk in het bedrijf verzorgd

Bloemenabonnementen

Bloemwerk in de horeca, op de balie en/of in de vergaderruimte zorgen voor een hoogwaardig eerste indruk naar klanten toe, maar geven ook een uitnodigend en warm gevoel naar werknemers. Wekelijks, om de twee weken of maandelijks verzorgd bloemwerk? Onze lokale vakbloemisten maken het voor je in orde en houden rekening met de seizoenen en de feestdagen. Zo heb je altijd een passende sfeer in je bedrijf.

De ideale geschenkverpakking

Duurzame BloemenboxX voor bloemen op water

De representatieve BloemenboxX is de ideale geschenkverpakking voor het overhandigen van bloemen op water en voor het landelijk leveren van boeketten in je eigen huisstijl. De geschenkverpakking kan met verschillende boodschappen worden geleverd en/of met het logo van je bedrijf. Ook heeft FloraNL leuke themakaarten voor bijvoorbeeld Secretaressedag en de feestdagen. Bloemen in een recyclebare BloemenboxX zijn in heel Nederland leverbaar via ons landelijk netwerk van lokale vakbloemisten. Handig en representatief!
Kantoor- en interieurbeplanting

Onderhoud verzorgd door lokale vakbloemist

Kantoor- en interieurbeplanting

Een inspirerende ambiance met bloemen en planten op kantoor draagt bij aan de optimale prestaties van je werknemers. Groen in het bedrijf zorgt namelijk voor een ontspannender sfeer. Planten op de werkvloer zijn bovendien wetenschappelijk bewezen gezonder, want deze zuiveren de lucht. Onze lokale vakbloemisten verzorgen onder meer hydrobeplanting en het onderhoud ervan in kantoren, showrooms en entrees. Bespreek je wensen en onze FloraNL-bloemist komt met een voorstel.

Kerstdecoraties door de lokale vakbloemist

Kerstbomen en -aankleding bij bedrijven

Voor de feestdage kleden onze lokale vakbloemisten kantoren, horeca, bioscopen en showrooms naar wens aan. Ook de kerstaankleding van meerdere vestigingen in Nederland is mogelijk. Bijvoorbeeld in de kleuren van je eigen huisstijl en met verschillende decoraties als kerstkransen, kerstguirlandes over de balustrades of voor de ramen. Onze bloemisten ontzorgen je rondom deze periode helemaal, zodat je medewerkers, gasten en klanten in een sfeervolle ambiance blijft ontvangen.
Zoek een bloemist
Op naam of op locatie
Selecteer specialismen

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: