Over beplanting bij bedrijven

Home Bedrijven Hydrobeplanting
Kantoorbeplanting

Beplanting bij bedrijven

Kantoorbeplanting

Groen in het bedrijf zorgt voor een ontspannen sfeer. Planten op de werkvloer zijn bovendien wetenschappelijk bewezen gezonder, want deze zuiveren de lucht. Beplanting op kantoor levert daardoor een verantwoorde bijdrage aan de inrichting van kantoren, showrooms, wachtruimtes en entrees.

Een deel van de FloraNL-bloemisten is hierin gespecialiseerd. Onze hydrocultuur gespecialiseerde bloemisten verzorgen beplanting en onderhoud in verschillende ruimtes en leveren bijvoorbeeld op evenementen of bijvoorbeeld wekelijks, om de twee weken of maandelijks kleurrijk bloemwerk voor op balies.

Waarom wij?

Een netwerk met vakbloemisten met een eigen identiteit

250
+
Bloemisten
99
%
Landelijke dekking
11
+
Jaren ervaring
2.000.000
+
Orders

Interieur- en kantoorbeplanting

Hydrocultuurbeplanting

Hydrocultuur is een systeem waarbij speciaal gekweekte planten groeien op basis van water. Het belangrijkste voordeel is dat het water geven volledig kan worden gestuurd. De verzorging van uw planten blijft hierdoor optimaal en qua onderhoud is dit ideaal op de werkplek. Een deel van onze lokale vakbloemisten is gespecialiseerd in interieur- en kantoorbeplanting met bijbehorend onderhoud voor de zakelijke markt. Zij inspireren je ook graag met praktische ideeën en leveren graag een vrijblijvende offerte. Voor vragen?
Zoek een bloemist
Op naam of op locatie
Selecteer specialismen

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: