Over Interieurbeplanting

Home Consument Interieurbeplanting
Beplanting thuis

Planten thuis verzorgd

Beplanting thuis

Naast bijzonder bloemwerk kun je bij onze lokale vakbloemisten ook terecht voor interieurbeplanting. Een groot deel van de bloemisten heeft een groot assortiment aan planten in de winkel. Onze bloemisten kunnen jou daarnaast advies geven om de juiste keuze te maken voor beplanting, styling en de verzorging.
Zoek een bloemist
Op naam of op locatie
Selecteer specialismen

Interieurbeplanting specialisten

Specialiteit hydrocultuur

Hydrocultuur is een variant op interieurbeplanting. Met hydrocultuur worden planten met de wortels in het water gezet. Rond de plant zitten speciale kleikorrels die luchtig zijn. Hierdoor kunnen de wortels zuurstof opnemen uit de lucht. In de beplanting zit een watermeter waarmee afgelezen wordt hoeveel water de plant nog heeft. Op deze manier is het erg makkelijk te onderhouden. Hydrocultuur is bij uitstek geschikt bij je thuis als je een of meerdere grote planten in huis wenst. Meer weten?

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: