Bloemenatelier Basten

Gecertificeerd Barometer Duurzame Bloemist
Abonnementen
Bruidsbloemwerk
Feesten en evenementen
Interieurbeplanting
Kerstdecoraties
Rouwbloemwerk
Wonen en interieur
Zakelijk bloemen bestellen
Oude Provincialeweg 61, 5527 BN Hapert

Mooie bloemen en de beste service bij Bloemenatelier Basten

Wie zijn wij

Bloemenatelier Basten, uw bloemist in en rondom Hapert, verzorgt al sinds 1999 de mooiste bloemen en boeketten. Onze passie voor bloemen is de drijfveer voor ons werk. Met ons gezellige en hardwerkende team staan wij altijd klaar. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste boeketten voor elke gelegenheid. Maar ook voor bloemabonnementen, rouwarrangementen of bruidsbloemwerk.

Onze diensten in Hapert en omsterken

Seizoensboeketten

Wij maken prachtige seizoensboeketten. Elk seizoen weer weten we je te verrassen met de mooiste kleuren en bloemen.
En dat doen we het hele jaar door!

Abonnementen

Met een bloemenabonnement van ons ben je altijd verzekerd van verse bloemen in jouw huis of kantoor. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, waarbij bijvoorbeeld wekelijks, om de twee weken of maandelijks bloemen worden bezorgd. Een bloemenabonnement is ook een leuk om cadeau te doen! Met een abonnement ontzorgen wij jou volledig. Je krijgt de bloemen thuis bezorgd, eventueel met leenvaas.

Arrangementen

We zijn gespecialiseerd in bloemstukken, bruidsboeketten en rouwarrangementen. Wil je meer hierover weten? Kijk dan snel verder op onze site of neem contact met ons op.

Hydrocultuur

Zoek je verzorging en onderhoud voor de planten bij jou thuis? Of misschien kantoorbeplanting en/of hydrobeplanting voor je bedrijf? Dan ben je ook bij Basten aan het juiste adres. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: