Over OCI-koppelingen

Home Koppelingen
Inkoop via eigen systeem

Gemakkelijk online bloemen bestellen op factuur

Inkoop via eigen systeem

Zakelijke klanten van detaillisten kunnen bloemen en duurzame gifts bestellen via het order-en facturatieprogramma van FloraNL. Ook non-profitorganisaties, zoals scholen, ziekenhuizen en goede doelen profiteren van de zakelijke bestelomgeving. Dankzij de OCI-koppeling van het Duitse softwarebedrijf SAP kunnen inkoopsystemen als AFAS Software, ProActive, Oracle aan ons platform worden gekoppeld. Zo bestel je gemakkelijk online bloemen en duurzame cadeau's op factuurbasis.

"Dankzij OCI kopen bedrijven op een efficiënte manier in"

De standaard voor het plaatsen van inkooporders

Wat zijn OCI-koppelingen

Met de OCI (Open Catalog Interface) standaard van SAP worden inkooporders in het ERP (enterprise resource planning) systeem geplaatst. Bedrijven kunnen hiermee gebruik maken van een online catalogus, zoals het assortiment van FloraNL en/of die de lokale vakbloemist. De artikelen worden geselecteerd en via een speciaal formulier (OCI PUNCHOUT) naar het ERP-systeem verzonden, waarna ze op dezelfde manier worden verwerkt als andere inkooporders. Met OCI bestellen bedrijven op een efficiënte bij de lokale vakbloemist van FloraNL.

Hoe OCI-koppelingen werken

Vijf voordelen van OCI-koppelingen

Vijf voordelen van OCI-koppelingen

1. Efficiëntie: Een OCI-koppeling zorgt voor een efficiënter inkoopproces doordat bedrijven en instellingen automatisch de juiste artikelen en prijzen kunnen vinden in de online catalogus van hun toeleveranciers.
2. Up-to-date artikelbestand: Bedrijven en instellingen hebben altijd een up-to-date en compleet artikelbestand tot hun beschikking door het gebruik van de online catalogus van hun toeleverancier.
3. Tijdbesparing: Met een OCI-koppeling hoeven bedrijven geen handmatige stappen meer te zetten, zoals het handmatig invoeren van artikelgegevens en prijzen. Hierdoor besparen de organisaties tijd en geld.
4. Vermindering van fouten: Door het geautomatiseerde karakter van een OCI-koppeling worden fouten in het inkoopproces verminderd, wat zorgt voor meer nauwkeurigheid en minder correcties achteraf.
5. Gemakkelijke integratie: OCI-koppelingen zijn gemakkelijk te integreren in bestaande ERP-systemen en worden naadloos geïmplementeerd zonder dat er veel aanpassingen nodig zijn.

OCI-koppelingen binnen MijnFloraNL

AFAS

Met de OCI-koppeling tussen MijnFloraNL en AFAS kunnen bedrijven bloemen bestellen via hun eigen AFAS-systeem. De koppeling zorgt ervoor dat de bestellingen automatisch worden verwerkt in MijnFloraNL en dat de facturen worden teruggestuurd naar het AFAS-systeem.

GHX

Bedrijven die gebruik maken van het GHX-systeem kunnen ook profiteren van de OCI-koppeling met MijnFloraNL. Hierdoor kunnen ze bloemen bestellen en de facturatie naadloos integreren in hun eigen systeem.

Proquro

Met de OCI-koppeling tussen MijnFloraNL en Proquro kunnen bedrijven bloemen bestellen en de facturatie automatisch verwerken in hun eigen Proquro-systeem. Dit zorgt voor een gestroomlijnd inkoopproces.

Oracle

Bedrijven die gebruik maken van Oracle kunnen profiteren van de OCI-koppeling met MijnFloraNL om bloemen te bestellen. De koppeling zorgt ervoor dat bestellingen automatisch worden verwerkt in MijnFloraNL en dat de facturen worden teruggestuurd naar het Oracle-systeem

Proactis

Met de OCI-koppeling tussen MijnFloraNL en Proactis kunnen bedrijven bloemen bestellen en de facturatie automatisch verwerken in hun eigen Proactis-systeem. Dit zorgt voor een sneller en efficiënter inkoopproces.

Proactive

Met de OCI-koppeling tussen MijnFloraNL en ProActive kunnen bedrijven bloemen bestellen en de facturatie automatisch verwerken in hun eigen ProActive-systeem. Dit zorgt voor een gestroomlijnd inkoopproces.

Shpr

Met de OCI-koppeling tussen MijnFloraNL en Shpr kunnen bedrijven bloemen bestellen via hun eigen Shpr-systeem. De koppeling zorgt ervoor dat de bestellingen automatisch worden verwerkt in MijnFloraNL en dat de facturen worden teruggestuurd naar het Shpr-systeem.

TBlox

Met de OCI-koppeling tussen MijnFloraNL en TBlox kunnen bedrijven bloemen bestellen via hun eigen TBlox-systeem. De koppeling zorgt ervoor dat de bestellingen automatisch worden verwerkt in MijnFloraNL en dat de facturen worden teruggestuurd naar het TBlox-systeem.

Facilitor

Ook bedrijven die gebruik maken van het Facilitor-systeem kunnen profiteren van de OCI-koppeling met MijnFloraNL. Hierdoor kunnen zij bloemen bestellen naadloos integreren in hun eigen systeem, wat zorgt voor een efficiënt inkoopproces. Met de OCI-koppeling tussen MijnFloraNL en Facilitor hebben bedrijven toegang tot het complete assortiment van de bloemisten en kunnen zij gemakkelijk en snel hun bestellingen plaatsen.

In het kort: de OCI-koppelingen van MijnFloraNL met AFAS, GHX, Proquro, Oracle, Proactis, ProActive, Shpr, TBlox en Facilitor zorgen voor een gestroomlijnd en efficiënt inkoopproces voor bedrijven die bloemen en andere cadeaus willen bestellen bij bloemisten door heel Nederland. Dankzij de OCI-koppeling bestel je op eenvoudige wijze via een bestelformulier boeketten en duurzame gifts met de juiste boodschap voor uw medewerkers of klanten.

Werk je met een ander inkoopsysteem? Informeer naar de mogelijkheden. Andere vragen?

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: