Over bruidswerk

Home Consument Bruidsbloemwerk
Bruidsarrangementen

Trouwen

Bruidsarrangementen

Onze bloemisten hebben de kwaliteit en technieken in huis om jouw wensen te vertalen naar bruidsbloemwerk. Hiermee dragen zij bij aan een van de mooiste dagen van jouw leven. Trouwen doe je tenslotte niet elke dag. Onze bloemisten kunnen het bloemwerk dat je wilt helemaal laten aansluiten op het idee dat je hebt over de trouwdag. Neem contact op met de dichtstbijzijnde FloraNL-specialist en/of bezoek hun website voor inspiratie en informatie!
Vind uw bloemist
Op naam of op locatie
Selecteer specialismen

Lokale bruidsspecialisten

Bruidsbloemwerk

Alles is mogelijk op deze feestelijke dag. Niet alleen het bruidsboeket en de corsages, maar ook autobloemstukken, bloemenmuren, backdrops of bloemenkransjes tijdens jullie trouwdag. Bloemisten kunnen je inspireren met reeds gemaakt bloemwerk, maar je kunt ook sfeerbeelden en kleuren verzamelen en deze voorleggen aan de bloemist. Samen maken jullie er iets moois van. Wil je meer weten?

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: