fbpx
Menu Sluiten

Optimalisatie voor een beter rendement
FloraNL ondersteunt bloemisten door maximale begeleiding in combinatie met het geoptimaliseerde online servicesysteem MijnFloraNL. Dit zorgt voor bestelgemak, efficiëntie, orderbeheer en digitale facturering.

Ontzorgen en samenwerking
FloraNL ontzorgt u niet alleen als bloemist, maar vormt ook een samenwerkingsplatform. Hiermee zorgt FloraNL dat u zich verder kan ontwikkelen als professional, met als gezamenlijk doel de zakelijke markt optimaal te kunnen bedienen. Voor een stevig fundament voor u als bloemist, om de continuïteit te kunnen waarborgen.

Transparant
FloraNL staat voor de juiste prijs- en kwaliteitverhouding, zowel voor de deelnemende bloemist als voor haar klanten. Daarnaast is FloraNL volledig transparant. Door eigen beheer hebben bloemisten en klanten volledig inzage en overzicht van orders en gemaakte afspraken.

Duurzaam
Bij FloraNL staan duurzaamheid en MVO hoog aangeschreven, want aangesloten FloraNL deelnemers hebben minimaal de intentie om zich duurzaam te certificeren voor de ‘Barometer Duurzame Bloemist’. Dit is een certificatiesysteem voor een aantoonbare duurzamere en maatschappelijk betrokken bedrijfsvoering, waaronder inkoop van duurzamere bloemen en planten.

Enkele voordelen

  • MijnFloraNL in uw eigenhuisstijl 
  • Facturen digitaal en op maat 
  • Orders eenvoudig te beheren 
  • Bedrijfslogo op tekstkaartje 
  • Track & Trace van de orders voor de klant