Over rouwbloemwerk

Home Consument Rouwbloemwerk
Afscheidsbloemwerk

Rouwbloemen

Afscheidsbloemwerk

Rouwbloemwerk is emotioneel bloemwerk om te bestellen. Voor de bloemist is het altijd erg dierbaar werk. Er is net een dierbare overleden en dit is het laatste bloemwerk wat voor deze persoon gemaakt kan worden. Onze vakbloemisten helpen en ondersteunen graag bij soms ingewikkelde keuzes die je als klant moet maken. Neem contact op met de dichtstbijzijnde FloraNL-specialist of bezoek hun website voor inspiratie en informatie!
Vind uw bloemist
Op naam of op locatie
Selecteer specialismen

Lokale rouwbloemwerk specialisten

Specialiteit rouwbloemwerk

Bloemisten proberen bij het maken van rouwwerk zoveel mogelijk hun gevoel te laten spreken, zodat er voor jou als familie, vriend en/of kennis, altijd een connectie met de overledene terug te vinden is. Daarbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het verwerken van een hobby of iets speciaals dat past bij de overledene. Het is een laatste groet. Al onze bloemisten zullen goed naar je wensen luisteren en een zo passend mogelijk rouwbloemstuk maken. Meer weten?

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: