Beej Steef

Abonnementen
Rouwbloemwerk
Wonen en interieur
Zakelijk bloemen bestellen
Vastenavondkampstraat 138, 5922 AX Venlo, Nederland
077-3820912

Bloemist met voor iets wat wils

Beej Steef is een bloemenwinkel in Blerick waar voor ieder wat wils te koop is in iedere prijsklasse. U kunt terecht voor al uw bloemwerk: van losse bloemen tot arrangementen. Wilt u jubilarissen, jarigen of een zakenrelatie bedanken? Wij zorgen graag voor een passend arrangement.

Verse bloemen en planten van kwaliteit

Dagelijks kopen wij verse bloemen in en hebben wij een variërend aanbod aan kamerplanten. Daarnaast verkopen wij leuke decoraties om uw huis mee aan te vullen of cadeau te geven.

Rouwarrangementen op maat

Verder zijn wij gespecialiseerd in gepersonaliseerd afscheidsbloemwerk. Bij het maken van afscheidsbloemen streven wij ernaar om het bloemwerk zo persoonlijk mogelijk te maken, denk hierbij aan lievelingsbloemen, kleuren en hobby’s.

Bloemen leveren in groot Venlo

Wij bezorgen bloemwerk in de regio groot Venlo. Dagelijks voor 12.00 uur besteld is dezelfde dag bij de ontvanger in de vaas.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: