Bloemerij Verdaasdonk

Gecertificeerd Barometer Duurzame Bloemist
Zakelijk bloemen bestellen
Steenstraat 106r, 5831 JJ Boxmeer, Nederland
0485 384 719

Dé bloemenwinkel met Boerderijwinkel in Boxmeer en omgeving

Hallo, wij zijn Bloemerij Verdaasdonk en hebben een bloemenwinkel in het centrum van Boxmeer in Noord-Brabant. Kom je bij ons in de winkel dan heb je een uitgebreid assortiment aan snijbloemen, kamerplanten, buitenplanten, potterie en cadeau-artikelen.

Bloemen en planten duurzaam

Onze collega’s maken iedere dag verse boeketten en stukjes. Alles wordt in de Bloemerij gemaakt en de klanten kunnen dit proces ook zien. Er wordt veel aandacht besteed aan het verzorgen van de Bloemerij. Bloemerij Verdaasdonk is bovendien zilver gecertificeerd bloemist bij de Barometer Duurzame Bloemist en koopt alle natuurlijke materialen direct in op de bloemenveiling in Ede.

Landelijk netwerk bloemisten

Wij zijn een bloemenwinkel in combinatie met een Boerderijwinkel waarbij onze klanten diverse keuzes hebben uit cadeautjes van decoratiemateriaal tot streekpakketten. Wij houden ons het liefst bezig met de klant tevreden te stellen zowel fysiek in de winkel als natuurlijk online. Daarom zijn wij aangesloten bij FloraNL om zo een netwerk te kunnen opbouwen met andere bloemisten en te zorgen dat onze eigen klanten door heel het land bloemen bezorgd krijgen.

Bloemenzaak regio Boxmeer

Verder bezorgen wij in de gehele gemeente Land van Cuijk met onze eigen chauffeurs. Daarmee bereiken wij veel bedrijven. Bovendien kunnen wij met FloraNL de zakelijke markt beter bedienen en eenvoudig een gratis account geven. Bedrijven kunnen hiermee direct bestellen, ook buiten ons bezorggebied. Alles is dan gelijk geregeld via MijnFloraNL.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: