Stijl bloembinders

Abonnementen
Bruidsbloemwerk
Feesten en evenementen
Interieurbeplanting
Rouwbloemwerk
Wonen en interieur
Zakelijk bloemen bestellen
Breestraat 18, 1941 EJ Beverwijk, Nederland

Bloemen met betekenis bij Stijl bloembinders in Beverwijk

Met de allermooiste bloemen geven wij betekenis aan bijzondere momenten. Van prille liefde, afscheid nemen tot een attent gebaar. Wij geven er met veel liefde, enthousiasme voor het vak en pure passie, kleur aan.

Dagelijks verse bloemen voor kwaliteit

Bloemen kopen wij iedere dag vers in op de veiling. We werken veel met seizoensbloemen en bloemen die op dit moment het mooist van kwaliteit zijn.

Inkoop bloemen en planten duurzaam

Bij Stijl bloembinders in Beverwijk gaan wij zo duurzaam mogelijk te werk. Wij letten er bij onze inkoop op dat onze bloemen en planten zo duurzaam mogelijk zijn. Daarnaast verwerken wij ons afval zo duurzaam mogelijk, gebruiken wij papier met FSC label en hebben wij LED verlichting.

Kundig advies bij bloemwerk voor afscheid

Met bloemen geef je nog meer betekenis aan het afscheid van een dierbare. Wij geven kundig advies en verwerken de mooiste bloemen tot een passend en persoonlijk stuk; met bloemen vertalen wij jouw wensen.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: