Violien BV

Gecertificeerd Barometer Duurzame Bloemist
Abonnementen
Interieurbeplanting
Rouwbloemwerk
Wonen en interieur
Zakelijk bloemen bestellen
Haagweg 442, 4813 XG Breda, Nederland

Violien Bloemen | Interieur | Decoratie

Bloemen en arrangementen

Violien is een ruime winkel (300M2) aan de gezellige Haagweg in Breda (Princenhage). In eerste instantie een bloemenwinkel met een ruim assortiment seizoensbloemen. Wij zijn zowel actief B2B als B2C. Marie-Louise is landelijk bekend als het gaat om rouwbloemen, bel of kom langs voor goed advies.

Zijden bloemen en planten

Naast het assortiment verse bloemen heeft Violien een groot assortiment zijden bloemen en zijden planten. Onze hoofdleverancier voor dit segment is Silk-ka. In onze showroom vindt u een groot assortiment potten van Ecri Living, zowel indoor als outdoor geschikt. Naast luxe potten en vazen van verschillend bekende merken in het hogere segment zijn wij ook bekend met een ruim assortiment betaalbare potten voor winkels en kantoren.
Afhankelijk wat u wilt uitstralen hopen wij hiervoor het juiste voorstel te doen.

Styling vloer en wanden interieur

Doordat wij veel M2 hebben kunnen wij ook interieur laten zien in onze showroom. Wij zijn dealer van Élitis, exclusieve behang en wandbekleding. Indivipro voor raam- en vloerbekleding en in onze winkel vindt u lounge fauteuils van Immaginare.
Graag tot ziens bij Violien by Marie-Louise aan de Haagweg of online!

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: