Trend Flower

Gecertificeerd Barometer Duurzame Bloemist
Abonnementen
Bruidsbloemwerk
Feesten en evenementen
Kerstdecoraties
Rouwbloemwerk
Zakelijk bloemen bestellen
Geestweg 43a, 2671 EB Naaldwijk, Nederland

Trend Flower dé duurzame bloemist van het Westland en omgeving

Het team van Trend Flower staat met veel creativiteit, passie en vakmanschap voor u klaar. Of het nu gaat om een prachtig boeket, passend afscheidsbloemwerk of een sprookjesachtige aankleding voor een huwelijk. Trend Flower is hét adres voor al uw bloemwerk. Samen met u bekijken wij hoe we uw wensen kunnen omzetten in bloemwerk wat voldoet aan uw verwachting.

Duurzaam gecertificeerde bloemen en planten

Uiteraard maken wij uitsluitend gebruik van de beste producten en materialen. Bij de inkoop letten wij er op dat bloemen en planten milieuvriendelijk gekweekt worden. En dat deze zoveel mogelijk uit het Westland komen.

Zakelijk bloemen bezorgen

Ook voor uw zakelijke bloemen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan verjaardagsboeketten, een jubileum, zieke medewerker, baliearrangement, de aankleding van een beursstand, relatiegeschenk en planten (er is doormiddel van diverse onderzoeken bewezen dat planten op de werkplek bijdragen aan een fijnere en productievere werkplek).

We zien jullie graag in onze winkel!

Team Trend Flower

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: