Kibb Flowers

Doet aan social return
Gecertificeerd Barometer Duurzame Bloemist
Abonnementen
Bruidsbloemwerk
Feesten en evenementen
Interieurbeplanting
Kerstdecoraties
Rouwbloemwerk
Wonen en interieur
Zakelijk bloemen bestellen
Marsmanplein 228, 2025 DV Haarlem, Nederland

Ruim 25 jaar ervaring bij Kibb Flowers in Haarlem

Kibb Flowers in Haarlem is uw bloemist die al ruim 25 jaar ervaring in de bloemen heeft en elke dag met veel passie en liefde de mooiste creaties voor u maakt.

Bloemen en abonnementen

Ons team werkt met de mooiste bloemen en dagelijkse verse aanvoer van bloemen en planten. We staan dagelijks voor u klaar voor een mooi boeket, of uw abonnement op uw bedrijfsbalie of voor uw relaties.

Bloemwerk voor events en zakelijk

Door de vele jaren ervaring op events en bloemwerk aankledingen in binnen- en buitenland hebben wij de juiste kennis in huis om uw feest, wedding of zakelijke presentaties tot een bloemrijke explosie te doen veranderen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in afscheidsbloemwerk en bruidsbloemwerk.

Legio mogelijkheden bij Kibb Flowers

Neem contact met ons op en we informeren u over de tal van mogelijkheden. Met de no nonsens mentaliteit bij Kibb Flowers in Haarlem staan we met blijde benen op de grond en is er veel bij ons mogelijk.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: