Greenstyling

Gecertificeerd Barometer Duurzame Bloemist
Abonnementen
Bruidsbloemwerk
Feesten en evenementen
Kerstdecoraties
Rouwbloemwerk
Zakelijk bloemen bestellen
Burgemeesters Godschalxstraat 28a, 5236 AB 's-Hertogenbosch, Nederland

Wie zijn wij?

Wij zijn een gecertificeerd duurzame bloemenwinkel in Empel met een gezellig en leuk team! Iedere medewerker heeft een eigen specialisme, en door dat te combineren kunnen wij de mooiste opdrachten uitvoeren. Denk hierbij aan mooie aankleding voor op een bruiloft, diverse mooie stukken en aankleding op een evenement of rouwbloemwerk voor een passend en dierbaar afscheid. Alles is mogelijk.

Assortiment bloemen, cadeaus en luxe accessoires

Wij hebben bovendien een aanzienlijke keuze uit mooie en exclusieve bloemen die lang blijven staan en leuke cadeau artikelen. Maar ook mooie kunstbloemen in diverse soorten en kleuren, en een ruime keuze uit mooie, aardewerk potten en diverse luxe vazen.

Abonnementen met boeket op leenvaas

Ook bij onze bloemenabonnementen is van alles mogelijk. Bepaal uw eigen kleur, de leverdata en levertijd. U kunt eventueel een boeket ontvangen in leenvaas. Alles om u zo goed mogelijk te ontzorgen. Betaal gemakkelijk met een factuur, tikkie of kom langs in onze winkel! Neem contact met ons op en wij laten uw bedrijfsruimte of woonkamer weer gezellig stralen.

Bezorgregio bloemist Empel en omgeving

Greenstyling is gevestigd in Empel, een dorp in ’s-Hertogenbosch. Hierdoor hebben wij een ruim bezorggebied. Denk aan bezorgplaatsen als Den Bosch, Empel, Rosmalen, Vught, Nuland, Berlicum, Vlijmen en omgeving. Wij hebben een leuke bezorger die graag alles rondbrengt op de juiste datum en zelfs voor een bepaalde tijd.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: