Elisha’s Bloemen

Abonnementen
Bruidsbloemwerk
Kerstdecoraties
Rouwbloemwerk
Wonen en interieur
Zakelijk bloemen bestellen
Hoofdstraat 17A, 9531 AA Borger, Nederland

Elisha’s Bloemen is een bloemenwinkel die nét even anders is!

Proef de sfeer bij Elisha’s Bloemen in Borger

Naast kleurrijke bloemen en planten is nog veel meer te beleven. Kom de sfeer proeven, ontdek en raak geïnspireerd door onze unieke mix aan stijlen bij Elisha’s Bloemen in Borger.

Verse bloemen voor speciale boeketten

Door onze rechtstreekse inkoop op de klokken van bloemenveiling Flora Holland Eelde, hebben wij altijd de mooiste en meest verse (seizoens)bloemen, waar we met liefde een verrassend en speciaal boeket van maken.

Planten voor binnen en buiten

Ruim assortiment kamerplanten

Bent u opzoek naar een mooie kamerplant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben in onze winkel speciaal een ruimte ingericht voor kamerplanten. Hier vindt u een ruim assortiment bloeiende en groene kamerplanten.

Elisha’s Buitentuin

In het voorjaar en in de zomer hebben wij in onze buitentuin een wisselend assortiment tuinplanten, perkgoed, kuipplanten en bloempotten staan, gedecoreerd met sprookjesachtige tuinbeelden.

Bloemwerk en arrangementen

Afscheidsbloemen

Bij het verlies van dierbaren brengen bloemen warmte en troost. Gebruikmakend van de seizoenen, de mooiste bloemen en met vakmanschap vertalen wij uw wensen. Dit kan heel uitbundig, zelfs kleurrijk maar ook ingetogen en sober. Wij helpen u graag om op gepaste wijze afscheid te nemen van uw dierbare.

Trouwbloemen

Op de dag die in het teken staat van jullie liefde, zijn bloemen onmisbaar. Genieten, sfeer en gezelligheid zijn belangrijke factoren die jullie dag onvergetelijk maken. Met prachtige trouwbloemen helpen wij u graag om de fleurige puntjes op de i te zetten. Graag denken wij met u mee over jullie wensen en de mogelijkheden voor jullie bruiloft.

Bloemenabonnement

Dat je voor verse bloemen de deur niet uit hoeft, bewijst ons bloemenabonnement wel weer! U kunt bij ons namelijk een abonnement afsluiten voor uzelf óf voor een ander. Kijk voor meer informatie op onze website: Bloemenabonnement – Elisha’s Bloemen (elishasbloemen.nl)

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: