Bloem Diezijn

Gecertificeerd Barometer Duurzame Bloemist
Bruidsbloemwerk
Interieurbeplanting
Rouwbloemwerk
Zakelijk bloemen bestellen
Loet 3, 1741 BN Schagen, Nederland

De gecertificeerd duurzame bloemist van Schagen en omstreken

Als wij op de reacties van onze klanten moeten afgaan, zijn wij ‘een echte bloemenwinkel’.
Veel bloemen, mooie boeketten en planten voor binnen en buiten die vers en met zorg en smaak zijn uitgezocht. Verder is ons assortiment uitgebreid met mooie vazen en potten van onder meer Dutz, Bombyxx en PTMD.

Bloemen en planten duurzaam

Wij letten er bij onze inkoop op dat onze bloemen en planten zo duurzaam mogelijk zijn. Bovendien hebben wij onder meer ledverlichting en plaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit heeft geresulteerd in het feit dat wij zilver gecertificeerd zijn door de Barometer Duurzame Bloemist.

Vakkundig bloemist

Met veel plezier maken wij vakkundig een tof plukboeket, een klassiek boeket en ook een lief en eigentijds bruidsboeket. Bij het verlies van een dierbare verzorgen wij met veel aandacht uw laatste groet in bloemen in de vorm van een rouwstuk of rouwboeket.

Zakelijk bloemen bezorgen

Ook voor uw zakelijke bloemen (verjaardagsboeketten of een mooi boekt voor een jubileum) en planten (Groen op het werk is zeer gezond) op het juiste adres. Kortom: Bloem Diezijn is de echte bloemenwinkel van Schagen en omstreken.

Bloemenzaak regio Schagen

Wij bezorgen bloemen in onder meer Schagerbrug, Valkoog, Groenveld, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Callantsoog, ’t Zand, Kolhorn, Barsingerhorn en Dirkshorn.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: