BELEVING bloem | sier | kunst

Gecertificeerd Barometer Duurzame Bloemist
Abonnementen
Bruidsbloemwerk
Feesten en evenementen
Interieurbeplanting
Kerstdecoraties
Rouwbloemwerk
Wonen en interieur
Zakelijk bloemen bestellen
Soesterbergsestraat 31-03, 3768 EA Soest, Nederland

Dé gecertificeerd duurzame bloemist in Soest en omgeving

Het team van de BELEVING in Soest laat u graag het liefst op de mooiste manieren kennis maken met bloemen en planten. Voor iedere gelegenheid is er gepast bloemwerk te verzinnen en dat maken wij met al onze passie.

Bloemen en planten op maat

Of het nu gaat om echte of kunst bloemen of planten. Wij maken het naar wens en op maat in het gewenste boeket of verzorgen juist de hele aankleding van uw huis of bedrijf. We doen dit voor een tijdelijk event of zorgen juist voor de aankleding waaraan nog jaren plezier kan worden beleefd.

Bloemenzaak regio Soest

In onze bijzonder aangeklede bloemenwinkel bent u van harte welkom om eens kennis te maken en om te zien wat we voor u kunnen doen. Bovendien zijn wij duurzaam gecertificeerd via de Barometer Duurzame Bloemist. Hierdoor hebben wij een mooi assortiment duurzame bloemen en planten en ook natuurgetrouwe zijde bloemen en kunstplanten.

Beleving thuis en op kantoor

Bijpassend hebben we daarnaast bijzondere potten en vazen van bekende merken als Ecri-living, Domani, Atelier vierkant en Dutz. Hiervan is een groot deel handgemaakt. Teveel om op te noemen en zoveel keuze en helpen u graag met het meedenken in de juiste sferen bij u in huis en op kantoor.
We zien jullie graag,
Team BELEVING

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: