Atelier Blomane

Gecertificeerd Barometer Duurzame Bloemist
Abonnementen
Bruidsbloemwerk
Kerstdecoraties
Rouwbloemwerk
Wonen en interieur
Zakelijk bloemen bestellen
Dorpsstraat 56, 5708 GJ Helmond, Nederland

Over bloemiste Sabrina van Atelier Blomane in Helmond

Als jong bloempje van 19 jaar begon Sabrina haar carrière met een baan in een bloemenwinkel. Hier leerde ze alles op het gebied van bruidswerk, rouwwerk en planten. Na deze jaren was het tijd voor een nieuwe stap.

Bloemwerk creaties met echte of zijden bloemen

Een nieuwe uitdaging vond Sabrina in de stylingkant van het bloemenvak. Voor verschillende beurzen en showrooms werkte zij als bloem art director. Haar liefde voor grote producties, gemaakt met zijdebloemen, groeide hierdoor enorm. Ondertussen werkt ze al ruim 17 jaar binnen verschillende aspecten van het bloemenvak, met zowel echte als zijden bloemen.

Winkel met plek voor persoonlijk bloemwerk

Tijdens haar jarenlange winkelervaring besefte Sabrina dat juist voor de speciale momenten van vreugde en verdriet de winkel niet altijd de juiste plaats was. Van echt persoonlijke aandacht was dan geen sprake, en dat is juist wat zo belangrijk is. Bloemen hebben de mogelijkheid om een compleet verhaal te vertellen, vooral als er gevoel in het werk ligt.

In de winkel Atelier Blomane in Helmond is er ruimte gemaakt voor een bar zodat men rustig kan zitten, een kop thee in de hand en kan overleggen wat de ideeën en gedachten bij een bepaald boeket zijn. Het belangrijkste is dat je naar huis gaat met een persoonlijk bloemstuk wat jouw verhaal vertegenwoordigt.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: