Ambianze Bloem & Sfeer

Gecertificeerd Barometer Duurzame Bloemist
Bruidsbloemwerk
Interieurbeplanting
Rouwbloemwerk
Zakelijk bloemen bestellen
Gasthuisstraat 120, 5171 GJ Kaatsheuvel, Nederland

Dé gecertificeerd duurzame bloemenwinkel in Kaatsheuvel

Ambianze Bloem & Sfeer is een gecertificeerde, duurzame bloemenwinkel gelegen in Kaatsheuvel, met gemakkelijke en ruime parkeergelegenheden. Op deze locatie kunt u rustig genieten van de ruime winkel en behulpzame bloemisten die gespecialiseerd zijn in elk soort bloemwerk.

Duurzame bloemenwinkel Ambianze

Ambianze Bloem & Sfeer in Kaatsheuvel is een Barometer Duurzame Bloemist met de zilver status. Dit houdt in dat Ambianze Bloem & Sfeer zo duurzaam mogelijk te werk gaat bij het inkopen, verwerken, produceren en bezorgen van producten. In de winkel hebben wij een breed assortiment. U kunt terecht voor verse losse- en zijden bloemen, boeketten (op maat), rouwbloemwerken, bruidsbloemwerken, bloemabonnementen, planten, potten en vazen.

Bloemen en planten bezorgen Kaatsheuvel

Heeft u graag bloemen of planten in huis, maar bent u niet in de gelegenheid om in de winkel langs te komen? Naast een fysieke winkel heeft Ambianze Bloem & Sfeer ook een webshop waar je gemakkelijk en snel verschillende boeketten en arrangementen kunt bestellen en deze kunt u dan ook door heel Nederland laten bezorgen.

Workshops, gelegenheden en interieurbeplanting

Daarnaast deelt Ambianze Bloem & Sfeer graag de passie voor bloemen en planten. Onze bloemisten hebben daarom regelmatig leuke workshops gepland staan. Welke workshops eraan komen, dat vindt u terug in de webshop. Voor een speciale gelegenheid staat Ambianze Bloem & Sfeer ook altijd voor u klaar. De bloemisten plannen graag een afspraak met u in, om rustig met u om tafel te gaan en uw wensen te bespreken en samen tot een prachtig ontwerp te komen. Naast bloemwerken verzorgt Ambianze Bloem & Sfeer ook interieurbeplanting of styling aan huis of op uw zaak. Zo bezorgt Ambianze Bloem & Sfeer u een sfeervolle kerst of een duurzaam interieur.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op via 0416-853988 of via WhatsApp 06-51687605.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: