fbpx
Menu Sluiten

Door een landelijk netwerk van FloraNL deelnemers zijn wij in staat om een totaalpakket te leveren aan diensten op het gebied van bloemen en planten en kerstdecoraties.

Interieurbeplanting
De juiste interieurbeplanting draagt bij aan een inspirerende en gezonde werkplek. FloraNL inventariseert, adviseert, levert en onderhoudt uw interieurbeplanting, zodat u en uw medewerkers er optimaal van profiteren.

Voordelen van interieurbeplanting
Talrijke onderzoeken hebben aangetoond dat planten stress verminderen, hoofdpijnklachten wegnemen én helpen tegen verkoudheden. Zeker in kantoren waar het binnenklimaat wordt geregeld door een airco, zijn veel planten een absolute noodzaak voor een gezond werkklimaat.

Hydrobeplanting
Interieurbeplanting wordt veelal geleverd op basis van hydrocultuur. Kiezen voor hydrocultuur is kiezen voor gemak. Immers, dit soort planten heeft gemiddeld één keer per maand water nodig. Hydroplanten garanderen een lange levensduur.

 

Kerstdecoraties
FloraNL staat voor ontzorgen. Waarom zou u dan ook juist niet tijdens de drukke decembermaand kiezen voor de uitgebreide service van FloraNL?

Wij bieden u tal van mogelijkheden. Van klein tot groot, eenvoudig of luxe, maar altijd betaalbaar en zonder gedoe, huurt u de decoraties van uw keuze. Samen met u wordt er een gedetailleerd decoratieplan samengesteld. De kerstdecoraties worden door onze speciale kerstteams vakkundig geplaatst en gedecoreerd.

Kortom, FloraNL biedt u de mogelijkheid om zonder zorgen te genieten van de kerstperiode!

Ook voor de naderende kerstperiode zijn wij u graag weer van dienst voor wat betreft opmerkelijke kerstversiering op de werkplek. Maak nu een afspraak inventarisatie bij u op locatie!

 

MVO en Duurzaam
FloraNL heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Eén van de speerpunten is, dat de aangesloten FloraNL deelnemers minimaal de intentie hebben om zich duurzaam te certificeren voor de “Barometer Duurzame Bloemist”. Dit is een certificatiesysteem voor een aantoonbare duurzamere bedrijfsvoering en inkoop van duurzamere bloemen en planten.

Bij duurzamere inkoop gaat het om vastgestelde inkooppercentages duurzamere bloemen en planten (MPS-A, Milieukeur en Biologisch/EKO).