Bloemenstudio Hanaten

Zakelijk bloemen bestellen
Keppelstraat 31, 9101 MT Dokkum, Nederland
0625328742

De meesterbloemist van Dokkum en omgeving

Ik ben Klaas Dijkstra. Sinds april 2021 ben ik eigenaar van Bloemenstudio Hanaten in Dokkum. Op jonge leeftijd had ik al passie voor bloemen en planten. Daarom ben ik na de lagere school een groene opleiding gaan volgen. Dit heeft mij meester gemaakt in het vak bloemist.

Rijke internationale ervaring

In Nederland heb ik meerdere wagens opgemaakt voor het bloemencorso’s in Rijnsburg en ben ik finalist geworden bij de Nederlandse kampioenschappen bloemschikken. Hierna kwamen er nieuwe uitdagingen op mijn pad bij een bloemenzaak in Israël en in Japan. In Japan ben ik 13 jaar werkzaam geweest in een hele grote bloemenzaak. Dit is in de details van mijn winkel te zien, zoals de naam Hanaten (Japans voor bloemenwinkel).

Workshops in bloemenwinkel

Na 13 jaar in Japan ben ik gaan werken voor een internationale bloemenschool en reisde ik van Brazilië naar Taiwan om daar les te geven. Nu geef ik regelmatig workshops, bijvoorbeeld met kerst of voor privé groepen. Na al dat reizen ben ik weer neergestreken in Nederland, waar ik nu mijn eigen zaak heb. Voor mij is het belangrijk om mijn passie voor bloemen terug te laten zien in mijn winkel.

Bloemen en planten van seizoen

Door mijn opgedane ervaring over de hele wereld maak ik vaak bloemstukken met een speciale touch. Het milieu is hierbij voor mij belangrijk. Ik gebruik bijvoorbeeld bloemen en planten van dit seizoen. Regelmatig verzorg ik grafwerken en bruiloften, ik luister naar wat mijn klant wil en vul hierin aan waar dat nodig is. Ook doe ik regelmatig de aankleding voor bedrijven, hotels en restaurants. Voor meer informatie (over eventuele abonnementen) kun je contact opnemen.

Bloemen bezorgen regio Dokkum

Bloemenstudio Hanaten levert boeketten en speciaal bloemwerk zakelijk en particulier. Bezorging is mogelijk in Dokkum en omstreken, maar via FloraNL wordt in heel Nederland geleverd. Via mijn website kun je gemakkelijk je bestelling plaatsen. Voor bedrijven is het mogelijk om een logo op het kaartje te zetten. Neem hiervoor contact op.

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een collectief van bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:00

Zaterdag: 09:30-12:30

Contactgegevens

Volg ons op social media: